Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2014 12:01 - Еврогейските извращения или Еверест на гнусотата
Автор: svetev Категория: Политика   
Прочетен: 3266 Коментари: 2 Гласове:
8

Последна промяна: 08.08.2014 12:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди време написах "Евроатлантическите ценности - панаир на гнусотата". Доста хора по различни форуми прочетоха статията, тя предизвика видим интерес и одобрение.
Но гей-европейците не може да ги спре ничие писание! Те не спят, тяхната медийна машина денонощно бълва нови порции гнусота, поквара и отврат в стремежа си да "зариби" част от младото поколение на Европа и особено на Източна Европа с "евроатлантическите ценности".
Образцов пример за всичко казано дотук е съвсем "прясна" публикация в известен сайт. Там са демонстрирани новите върхове и достижения на еврогейското (пардон европейското)  и задокеанско художествено творчество.
В поредица от рисунки един псевдохудожник (чието име няма нужда от цитиране, дори храчката е чест за него!) предлага "осъвременени" анимационни варианти на класическите филми на "Уолт Дисни". Приказните герои в тях шмъркат наркотици, инжектират се с ботокс и сключват хомосексуални бракове.
"Нищо ново под слънцето!" - биха възникнали някои. Благодарение на необичаните, плюти и клеветени депутати от партия "Атака" до обществеността достигнаха сума пропагандни материали на "алтернивните" общности. Сред тях - албумчета и книжки за оцветяване за деца с призивите "Бъди модерен - стани гей!" и рисунки на малолетни в порнографско-хомосексуални пози.
Всъщност може би  най-гнусното от всички гнусни дела на хомосексуалните и наркозависими общности (преливащи една в друга или направо идентични) е именно извращаването на деца. Възрастният човек има повече или по-малко изградена ценностна система. Той може да прецени през своята призма на основата на образование и житейски опит доброто и злото, правилното и неправилното, нормалното и извратеното. И направил осъзнат, целенасочен избор да живее както иска, стига да не пречи на другите!
Но децата и тинейджърите са беззащитни. Те търсят новото, необичайното, нещо "фреш" , водени от красивата илюзия на всяко младо поколение, че животът му ще е по-различен от тези на предишните.
Явно западните и американските "творци", "изкуствоведи", манипулатори и кукловоди бързат да ги насочат във "вярната" посока. Но последният вариант на извратена агитация наистина изкачва Еверест на гнусотата!
  Най-напред защото се посяга на класиката. А класиката е вечна, брилянтна и неповторима. Всеки стих или рисунка от световното художествено наследство носят мъдри, вечни послания, които нямат нужда от "актуализиране".
Още защото се профанират онези книги и филми, с които всички сме израснали. Героите от детските приказки, от най-чистите и невинни детски мечти и представи са пародирани, опошлени, омерзени с най-долни пороци.  Милионите детски фантазии и сънища да бъдеш Пепеляшка или красивия принц са принизени до мръсната спринцовка в уличен бордей! А тайнството на вълшебния финал и щастливата сватба е окарикатурено в еднополово  извращение....
Съществен въпрос е и начина на поднасяне на подобно изкуство от този "независим", разбира се европейски ориентиран информационен портал. Заглавието на материала гласи:                   
Филмите на Дисни - съвременен прочит

Прочети още на:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo

ЭЭ
Филмите на Дисни - съвременен прочит

Прочети още на:
http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo

"Филмите на Дисни - съвременен прочит". Че то звучи почти интелектуално, дори донякъде привлекателно! Блюдолизничеството на псевдожурналистите обаче не спира дотук, те активно играят своята роля в гнуснавата пропаганда. "Класически герои в "модерни" роли" продължава подзаглавието. Независимо от кавичките, обрамчили думата "модерни", е съвсем явна възхвалата и тиражирането на уродливия, зомбиращ медиен субпродукт.
Но разбира се, това според разни "евроатлантици" са нормални неща. Путин е зъл диктатор (точно като лошите герои в анимационните филми!), понеже в Русия със закон забрани гей-пропагандата сред малолетни. А подобни брилянтни художествени интерпретации само демонстриат "свободата на словото" в един "демократичен" свят, "модерността", "правото на избор" за хората с "нестандартна ориентация" и най-вече на все повече "модни" западноевропейски и американски юноши.
Показателен е фактът е, че редакцията на изданието не е дала възможност читателите да пишат коментари под публикацията. Вероятно, защото се досещат какво ще бъде тяхното съдържание. Или тъй като и самите тях ги е срам от това, което са принудени да публикуват, за да запазят работа и хляб.
Но нека всеки види и прецени според своята мярка и "камбанария"!

http://www.dnes.bg/mish-mash/2014/08/06/filmite-na-disni-syvremenen-prochit.234773,image2#photo



Гласувай:
8


Вълнообразно


1. injir - Няма да се учудя, ако в психиатрията ...
08.08.2014 12:52
Няма да се учудя, ако в психиатрията затворят докторите, а психичноболните облекат белите престилки... Всъщност понякога ми се струва, че ,,управляващите ,, имат мания за величие, а това е признак за психично отклонение...
цитирай
2. sueta - Един скромен коментар и от мен по темата! :)
10.08.2014 17:13
Нямам нищо против хората с различна ориентация направили своя избор напълно съзнателно в зряла възраст , но да развращаваш и подмамваш деца, възползвайки се от тяхната невинност и любопитство е престъпление! Промивайки им мозъка чрез всякакви средства - анимационни - гей филмчета, играчки ,"детски" книжки, в които да ти обясняват колко е "модерно" да бъдеш гей и колко е готино да си насмъркан уби всичко детско в мен! Героите на Дисни имат хомосексуални връзки, използват наркотици, слагат си ботокс.
Да ви плюя на "европейските ценности"! Путин е зъл диктатор (точно като лошите герои в анимационните филми!), понеже в Русия със закон забрани гей-пропагандата сред малолетни. А българските политици , (които се обявиха срещу Русия) предпочитат да лижат американски задници и възприемат за нормални и правилни "европейските ценности" , вместо да взимат пример от нея, а те с тъпашката си позиция "спечелиха" за България само санкции! Поради тази причина смятам ,че трябва да бъдат наказани и санкционирани (от нас -избирателите) за злодеянията и безхаберието си нашите избраници. Управниците ни както винаги си затварят очите за много работи , както и за цялата пошлост , която блика от Европа, но на кой му дреме - важни са отпуснатите евро пари ,а децата кучета ги яли! За кого ще гласувате и как ще възпитавате децата си и в каква среда, избора е ваш !
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: svetev
Категория: Спорт
Прочетен: 318217
Постинги: 108
Коментари: 114
Гласове: 148
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930